Saalbach-Hinterglemm ubytování exkluzivně přímo na svahu VŠE V CENĚ polopenze skipas doprava delegát - Lyžování v Rakousku

Saalbach-Hinterglemm ubytování exkluzivně přímo na svahu VŠE V CENĚ polopenze skipas doprava delegát

ubytování: pensionubytování: pension
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: vlastnídoprava: vlastní
Cena od 8 690 Kč
Last Moment, neuvěřitelných 408 km sjezdovek všech úrovní!!! Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Saalfelden / Fieberbrunn s UBYTOVÁNÍM EXKLUZIVNĚ PŘÍMO NA SVAHU za akční cenu od 8690 Kč vše v ceně v hlavní sezóně - přes jarní prázdniny.

SKI ALPIN CARD 3 - denní skipas v hodnotě 5000Kč JIŽ V CENĚ!

Jarní prázdniny 2023 za akční ceny!

Vše v ceně: ubytování v penzionu, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím 4 dny / 3 noci s polopenzí, 3 denní skipas přes 400 km sjezdovek !!! Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Saalfelden / Fieberbrunn, sjezdové tratě všech úrovní, včetně rozsáhlé freeride arény a několika snowparků i ledovce, vlastní doprava, služby delegáta.

Penzion se nachází přímo u sjezdovky - NA LYŽÍCH PŘIJEDETE AŽ KE DVEŘÍM!

Velké slevy na děti až do 15 let.



Doprava bez nočního přejezdu před lyžováním. První den je příjezd na ubytování a večeře.
Lyžuje se od druhého dne po snídani.

Prémiové lyžování a snowboarding v Alpách za dostupnou cenu.

Špičkové rakouské lyžařské středisko v regionu Salcburska na pomezí s Tyrolskem a jedno z nejmodernějších a největších středisek celých Alp i na světě, s téměř nekonečnými sjezdovkami, rozsáhlými, sněhem pokrytými svahy a fascinujícími okolními panoramaty, s vyspělým technickým vybavením a zkušeným odborným personálem.

Začátečníci, rodiny s dětmi i ti nejpokročilejší a nejnáročnější lyžaři si mohou užívat více než 400 kilometrů sjezdovek, od mírných svahů přes široké carvingové tratě až po černé sjezdovky, včetně tratě pro Světový pohár, moderní kabinové a sedačkové lanovky a vleky, přes 70 horských chat s restauracemi, občerstvením a relaxačními zónami u sjezdovek, řadu Snowparků a Freeride parků, osvětlených sjezdovek, SkiMovie měřenou trať s videozáznamem Vašeho sjezdu, měřené a závodní tratě, Funcross a Snow Trails tratě, rozsáhlé udržované běžkařské tratě a mnohem víc.

Nekonečných přes 400 km modrých, červených a černých sjezdových tratí s pečlivě upraveným povrchem i hlubokým prašanem pro freeride a přes 150 km tratí pro běžkaře, pečuje speciální tým téměř 200 zaměstnanců s flotilou přes 80 sněžných rolb a přes 1.000 sněžných děl.

Dárkové poukazy - darujte zimní dovolenou.
Připravili jsme pro Vás jedinečné dárkové poukazy - jednoduše Vám dárkový poukaz zašleme formou e-poukazu v PDF do kterého si vypíšete věnování i termín a můžete si jej vytisknout sami do obálky formátu A5 nebo Vám na vyžádání zašleme vytištěný dárkový poukaz v obálce s individuálním věnováním a termínem dle Vašeho přání.

Možnost relaxace v nedalekých moderních termálech TAUERN SPA.

Slevy

  • slevy dle věkových kategorií - viz ceny

Cena zahrnuje

  • 3 noci ubytování v penzionu přímo u sjezdovky skiareálu Saalbach - Hinterglemm
  • 3 dny polopenze (snídaně, večeře)
  • 3 denní skipas SKI ALPIN CARD, celá oblast přes 400 km sjezdovek (Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Zell am See, Kaprun, Kitzsteinhorn)
  • služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • poj. léčebných výloh zimní sporty 47,- Kč/os/den
  • dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč

Výlety

  • Možnost relaxace v termálech Tauern Spa

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře. Snídaně jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů, teplé večeře jsou podávány ve třech chodech, nápoje jsou za příplatek.

Ubytování: pension

Ubytování exkluzivně na svahu přímo u sjezdovky. Typický rakouský gasthof, ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím, bufetové snídaně a teplé večeře o třech chodech, možnost individuálního přizpůsobení diety.
Vybavení: finská sauna (fakultativně), wi-fi zdarma, restaurace, bar, společenská místnost, herna (šipky, fotbálek).

Program zájezdu

1. den: odjezd, nástupy po trase přes den podle nástupních míst, přejezd do Rakouska, ubytování a večeře.
2. den: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
3. den: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
4. den: snídaně, ukončení pobytu, lyžování, po lyžování odjezd domů, přejezd přes Rakousko