Víkend lyžování s ONDROU BANKEM v Rakousku Dachstein West - Lyžování v Rakousku

Víkend lyžování s ONDROU BANKEM v Rakousku Dachstein West

ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 7 490 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Nabízíme jedinečnou možnost zažít VÍKEND LYŽOVÁNÍ V RAKOUSKU S ONDROU BANKEM,
který se bude se svým týmem účastnit našeho víkendového termínu 18.1.-21.1.2018 ve středisku Dachstein West.

Na co se můžete těšit:
- setkání, beseda a autogramiáda v hotelu – budeme si povídat o Ondrově aktivní kariéře, o lyžování a všem co k němu patří, o Ondrově práci v týmu Ester Ledecké a její přípravě na Olympiádu
- testování lyží v praxi i pojednání o lyžích a jejich přípravě pro závody
- dva dny lyžování s Ondrou Bankem* a jeho týmem– volné lyžování za asistence Ondry Banka, natáčení videa a večerní vyhodnocení
- závod v obřím slalomu* na trati připravené Ondrou Bankem* s natáčením videa a večerním vyhodnocením

* aktivní účast na lyžování s Ondrou Bankem v pátek a sobotu platí pro prvních 30 účastníků termínu, za příplatek 990 Kč.



Lyžování v Rakousku v JEDNOM Z NEJLEPŠÍCH ALPSKÝCH STŘEDISEK, KTERÉ V LOŇSKÉM TESTU OPĚTOVNĚ OBDRŽELO NEJVYŠŠÍ MOŽNOU ZNÁMKU 5*.

Test potvrzuje zařazení střediska Dachstein West mezi špičková alpská střediska.

Nabízíme KVALITNÍ HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ, SKVĚLOU RAKOUSKOU GASTRONOMII, PERFEKTNÍ VYŽITÍ PRO LYŽAŘE A SNOWBOARĎÁKY a RELAXACI V HOTELOVÉM WELLNESS v ceně.

Lyžování a snowboarding v Rakousku - VŠE V CENĚ:
3 DENNÍ SKIPAS - až 175 km sjezdovek, ZNÁMÉ A OBLÍBENÉ středisko Dachstein West a Krippenstein FREERIDE arena - vhodné pro všechny věkové a dovednostní kategorie lyžařů a rodiny s dětmi,

3 noci POBYT S POLOPENZÍ, kvalitní hotely Moserwirt, Agathawirt, Goisererhof s velmi pěkným UBYTOVÁNÍM a VYHLÁŠENOU KUCHYNÍ, 3x bohatá SNÍDANĚ - švédské stoly, 3x teplá VEČEŘE - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty, možnost výběru z jídel.


HOTELOVÉ WELLNESS V CENĚ - možnost každodenního využití dle provozních hodin a podmínek hotelu (sauny, relaxační zóna, venkovní ochlazovna, popř. whirlpool).

JEN cca 5 HODIN JÍZDY AUTOBUSEM Z BRNA!

VŠECHNY NAŠE ZÁJEZDY JSOU BEZ NOČNÍHO PŘEJEZDU PŘED LYŽOVÁNÍM - PŘÍJEZD NA HOTEL JE NA VEČEŘI A LYŽUJE SE PO SNÍDANI OD DRUHÉHO DNE.

DOPRAVA zájezdovým AUTOBUSEM - také v MÍSTĚ POBYTU každý den.


Zkušený DELEGÁT v místě pobytu.

V hotelu je internetové připojení WiFi ZDARMA, v každém pokoji je zdarma satelitní TV.

PARKOVÁNÍ PŘI VLASTNÍ DOPRAVĚ JE NA HOTELOVÉM PARKOVIŠTI PRO NAŠE HOSTY ZDARMA.

Lyžování - Rakousko, v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein West Krippenstein, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů.

Lyžování v Rakousku ve střediscích Dachstein West Krippenstein naleznete lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti od ideálních tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr). V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve „školce“.

O útulnou zimní pohodu a spokojenost se na SJEZDOVKÁCH ve STŘEDISKU DACHSTEIN WEST postará i 16 různých chat s domácími specialitami a milou obsluhou.

Další sportovní vyžití při lyžování v Rakousku ve středisku Dachstein West Krippenstein nabízí veřejný bazén v Gosau nebo zimní stadion v Bad Ischlu a přírodní kluziště v Bad Goisernu.

SUPER RELAXACI VÁM NABÍZÍ ZNÁMÉ TERMÁLNÍ LÁZNĚ V BAD ISCHL.

PO LYŽOVÁNÍ SI MŮŽETE UŽÍT NEOMEZENÉ WELLNESS NEBO SUPER RELAX VE ZNÁMÝCH ALPSKÝCH TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH BAD ISCHL!

Slevy

  • 500 Kč/os. za vlastní dopravu
  • výrazné dětské slevy - dle nabídky

Cena zahrnuje

  • setkání, beseda a autogramiáda s Ondřejem Bankem v hotelu
  • 3 denní skipas přes 150 km sjezdovek
  • 3x ubytování hotel***+
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • hotelové wellness
  • doprava autobus či minibus
  • zkušený delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • Aktivní účast na lyžování s Odrou Bankem v pátek a sobotu, natáčení videa, večerní vyhodnocení (jen pro prvních 30 osob!) 990Kč
  • Dárkový poukaz tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 49Kč
  • poj. léčebných výloh zimní sporty 35,- Kč/os/den

Výlety

  • NÁVŠTĚVA TERMÁLNÍCH LÁZNÍ V BAD ISCHL

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře, 3x bohatá SNÍDANĚ - švédské stoly, VČETNĚ nápojů, 3x teplá VEČEŘE - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty, nápoje k večeři jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.
Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (cca 15 km od lanovek) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary (klima, s toaleta, občerstvení, ...) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Ubytování: hotel ***+

Kvalitní, vysoce hodnocené Hotely Moserwirt, Goisererhof, Agathawirt v Bad Goisern s velmi pěkným UBYTOVÁNÍM a VYHLÁŠENOU KUCHYNÍ, 3x bohatá SNÍDANĚ - švédské stoly, 3x teplá VEČEŘE - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty.
HOTELOVÉ WELLNESS V CENĚ - možnost každodenního využití dle provozních hodin a podmínek hotelu (sauna, relaxační zóna, venkovní ochlazovna, popř. whirlpool).

Program zájezdu

1. den: čtvrtek: odjezd, nástupy po trase v dopoledních a odpoledních hodinách, přejezd do Rakouska, ubytování, večeře.
2. den: pátek: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
3. den: sobota: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
4. den: neděle: snídaně, ukončení pobytu v hotelu, lyžování, po lyžování odjezd domů
5. den: příjezdy domů v noci z neděle na pondělí, Brno cca 22.-23.hod., Olomouc cca 23.-24.hod., Ostrava cca 01-02.hod.