Lyžování v Rakousku Saalbach-Hinterglemm 2016-2017 vše v ceně, apartmány, skipas, doprava, delegát - Lyžování v Rakousku

Lyžování v Rakousku Saalbach-Hinterglemm 2016-2017 vše v ceně, apartmány, skipas, doprava, delegát

ubytování: apartmánubytování: apartmán
strava: vlastnístrava: vlastní
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 6 490 Kč
SUPER lyžování Saalbach Hinterglemm s ubytováním v luxusních apartmánech, PRODLOUŽENÝ VÍKEND!!!

VŠE V CENĚ - UBYTOVÁNÍ V LUXUSNÍCH APARTMÁNECH, 3 DENNÍ SKIPAS, DELEGÁT, DOPRAVA nebo možnost vlastní dopravy se slevou 500 Kč/os.

Skiaréna Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn se 270 km sjezdovek s lyžováním a snowboardingem z výšek až 2.096 m.n.m. s převýšením až 1.100 metrů, nabízí zimní vyžití na té nejvyšší možné úrovni, včetně 40-ti stanic s Wi-Fi internetovým připojením zdarma.

PRÉMIOVÉ LYŽOVÁNÍ V ALPÁCH ZA DOSTUPNOU CENU pro celou rodinu, skupiny přátel i jednotlivce!!

Špičkové rakouské lyžařské středisko v regionu Salcburska na pomezí s Tyrolskem a jedno z nejmodernějších a největších středisek celých Alp, s téměř nekonečnými sjezdovkami, rozsáhlými, sněhem pokrytými svahy a fascinujícími okolními panoramaty až do výše 3.666 m.n.m., s vyspělým technickým vybavením a zkušeným odborným personálem v počtu přes 600 osob.

Prodloužené víkendy, odjezdy ve čtvrtek, bez nočního přejezdu, ubytování od čtvrtku do neděle, lyžování od pátku do neděle.


Vše v ceně: ubytování 3 noci v plně vybaveném apartmánu, 3 denní skipas pro celou oblast Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn JE JIŽ V CENĚ (v hodnotě 145€ / 4.000 Kč za dospělou osobu, popř. v hodnotě dle dalších věkových kategorií), autobusová doprava nebo vlastní doprava se slevou, služby delegáta. Možnost polopenze za příplatek 16€/den, děti sleva dle věku (na vyžádání).

Začátečníci, rodiny s dětmi i ti nejpokročilejší a nejnáročnější lyžaři si mohou užívat 270 kilometrů sjezdovek, od mírných svahů přes široké carvingové tratě až po černé sjezdovky, včetně tratě pro Světový pohár, 31 moderních kabinových lanovek, 22 sedačkových lanovek a dalších 20 vleků, 60 horských chat s restauracemi, občerstvením a relaxačními zónami u sjezdovek, řadu Snowparků a Freeride parků, osvětlených sjezdovek, SkiMovie měřenou trať s videozáznamem Vašeho sjezdu, měřené a závodní tratě, Funcross a Snow Trails tratě, rozsáhlé udržované běžkařské tratě a mnohem víc.

O celkem 140 km modrých, 112 km červených a 18 km černých sjezdových tratí s pečlivě upraveným povrchem i hlubokým prašanem pro freeride a přes 150 km tratí pro běžkaře, pečuje speciální tým 120 zaměstnanců s flotilou 71 sněžných rolb a 1.000 sněžných děl.

Lyžování Rakousko Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, to je lyžování bez front, bez čekání, luxusní lyžování, jedno z nejlepších, které Alpy mohou vůbec nabídnout!

MOŽNOST LUXUSNÍHO RELAXU V NEJMODERNĚJŠÍCH ALPSKÝCH TERMÁLECH TAUERN SPA, jen za cenu kolem 22€ dospělí (skupinová cena, děti se slevou).

Slevy

  • vlastní doprava sleva 500 Kč/os.
  • slevy dle věkových kategorií - viz ceny

Cena zahrnuje

  • 3 noci ubytování v plně vybaveném apartmánu pro 2 až 4 osoby
  • 3 denní skipas, celá oblast Skicirkus 270 km sjezdovek
  • autobusová doprava bez nočního přejezdu před lyžováním
  • služby delegáta
  • možnost polopenze za příplatek 16€/den, děti sleva dle věku

Cena nezahrnuje

  • polopenze za příplatek 16€/den, děti sleva dle věku na vyžádání

Výlety

  • možnost relaxace v termálech TAUERN SPA, 22€ a děti slevy

Stravování: vlastní

Vybavené kuchyně v apartmánech pro vlastní stravování - kompletní kuchyňské vybavení, varná deska, lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba s grilem, varná konvice a kuchyňské nádobí.
Možnost polopenzí (bufetové snídaně a teplé tříchodové večeře) za příplatek 16€/den, děti sleva dle věku (na vyžádání).

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a zpět je realizována zájezdovými autobusy (klima, toaleta) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) i po dobu pobytu.
V místě pobytu odjíždí autobus od ubytování každý den po snídani do lyžařského střediska (20 min. k lanovkám v Saalbachu) a zpět na ubytování po lyžování kolem 16.hod. dle pokynů delegáta. Ve středisku je možnost občerstvení u autobusu přes poledne (nealko nápoje, „svařák“, popř. párky – po domluvě).

Ubytování: apartmán

Apartmány Praga, plně vybavené komfortní apartmány pro 2 až 4 osoby s vlastním balkónem, plně vybavenou kuchyní, včetně televize a wifi, které se nacházejí poblíž Alpského centra u Zell am See s krásnými výhledy na panoramata Národního parku Horní Taury.

Program zájezdu

1. den: čtvrtek: odjezd, nástupy po trase přes den podle nástupních míst, přejezd do Rakouska, ubytování, možnost večeře.
2. den: pátek: možnost snídaně, lyžování, možnost večeře, relax - wellness, zábava
3. den: sobota: možnost snídaně, lyžování, možnost večeře, relax - wellness, zábava
4. den: neděle: možnost snídaně, ukončení pobytu, lyžování, po lyžování odjezd domů
5. den: příjezdy domů v noci z neděle na pondělí, Brno cca 23.30-24 hod., Olomouc cca 01 hod., Ostrava cca 02-02.30 hod.