Ledovec Stubai lyžování v Rakousku, 4 lyžařské dny, vše v ceně - Lyžování v Rakousku

Ledovec Stubai lyžování v Rakousku, 4 lyžařské dny, vše v ceně

ubytování: pensionubytování: pension
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 6 790 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Super lyžování v Rakousku na ledovci Stubai, 4 LYŽAŘSKÉ DNY

Poslední 2 pokoje - Last Moment cena.


100% GARANCE SNĚHU A SKVĚLÝCH LYŽAŘSKÝCH PODMÍNEK!

Největší rakouské ledovcové lyžařské středisko.
Ledovec Stubai skýtá nejvyšší záruku sněhu na sjezdových tratích s délkou 110 kilometrů!

Lanová dráha Stubaier Gletscherbahn dosahuje až k vrcholu ve výšce nad 3.000 m n.m.

Ubytování v blízké vzdálenosti u ledovcového střediska (jen 6 km od lanovek).
Lyžování a snowboarding za dostupnou cenu v jedné z nejdražších a nejžádanějších lyžařských oblastí Rakouska.


Podzimní termín: odjezd ve středu 14.11. večer, LYŽOVÁNÍ od ČTVRTKU až do NEDĚLE, návrat domů v noci z neděle na pondělí.

Vzdálenosti z Brna cca 630 km, z Prahy cca 590 km, z Olomouce cca 710 km, z Ostravy cca 820 km.

Milovníci dlouhých řezaných oblouků na carvingových lyžích i snowboardech sjíždějí pět širokých a upravovaných plání s délkou okolo dvou kilometrů, lyžařští klasici dávají přednost čtyřem stejně dlouhým, ale užším sjezdovkám, na kterých se často mění směr i sklon. Mezi tím vším jsou ještě krátké prudké svahy, které nikdo neupravuje a na kterých se dá učit technika jízdy v hlubokém sněhu.

Králem mezi stubaiskými sjezdy je desetikilometrová trasa zvaná „Divoká jáma“ (Wilde Grub´n). Z třítisícové výšky vede značená trasa neupravovaným sněhem nejprve podél sjezdovek a potom osamělým údolím o patnáct set metrů níže. Druhý terénní sjezd zvaný „Fernauská stěna“ je sice kratší, ale zato nezůstává nic dlužen svému jménu. Nejdříve lyžaři sjíždějí po mírně skloněném ledovci, ale jakmile se dostanou na kamennou morénu, kličkují mezi obrovskými balvany ve svahu prudkém tak, že mají co dělat, aby se na něm vůbec udrželi.

Zkrátka však nepřijdou ani naprostí začátečníci, i pro ně je zde dostatek lyžařských možností. Rozšířený zábavní park pro děti, tréninková dráha světového poháru, věž pro lezení po ledu a nejvýše položená horská restaurace Rakouska s překrásnou kruhovou terasu ve výšce 2900 m n. m. patří k mnoha vrcholům lyžařské oblasti.
Ne nadarmo je Stubai často označován jako „Oáza pro milovníky přírody a vyznavače pohybu“!

Dárkové poukazy - darujte zimní dovolenou.
Připravili jsme pro Vás jedinečné dárkové poukazy - jednoduše Vám dárkový poukaz zašleme formou e-poukazu v PDF do kterého si vypíšete věnování i termín a můžete si jej vytisknout sami do obálky formátu A5 nebo Vám na vyžádání zašleme vytištěný dárkový poukaz v obálce s individuálním věnováním a termínem dle Vašeho přání.

Slevy

  • 2500 Kč/os. dospělý bez skipasu

Cena zahrnuje

  • 4 denní lyžování (skipas na 3,5 dne ledovec Stubai)
  • 3x ubytování v penzionu
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • doprava autobusem po trase z Ostravy
  • delegát, poj. CK

Cena nezahrnuje

  • Dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 49 Kč
  • poj. léčebných výloh zimní sporty 35,- Kč/os/den

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze, snídaně a večeře. Snídaně jsou rozšířené kontinentální včetně nápojů, večeře jsou o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert).
Nápoje k večeři se hradí zvlášť.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (cca 6 km od lanovek) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary (klima, s toaleta, občerstvení, ...) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Ubytování: pension

Gasthof Ranalt nabízí jednoduché ubytování, ale v blízké vzdálenosti u ledovcového střediska (jen 6 km od lanovek).

Výhodou je možnost lyžařského vyžití za dostupnou cenu v jedné z nejdražších a nejžádanějších lyžařských oblastí Rakouska.

Na třech podlažích Gasthofu Ranalt je celkem 18 pokojů (1, 2, 3 a 4 lůžkové a jeden 8 lůžkový) s celkovou kapacitou 50 lůžek. V několika pokojích jsou patrové postele, povlečení je k dispozici, klienti si postele povlékají a vysvlékají na konci pobytu sami. Ručníky si klienti vozí vlastní. Sociální zařízení je společné na chodbách jednotlivých pater, přízemí 2x WC, 4x sprcha, v 1. patře 2x WC, ve 2. patře 2x WC, 1x sprcha.
K dispozici je i jídelna, která zároveň slouží jako společenská místnost. Ubytování v Gasthofu Ranalt je určeno pro sportovně založené klienty a skupiny.

Program zájezdu

1. den: středa: Odjezdy v nočních hodinách, z Ostravy ve 22.00, z Brna v 00:15 hod., ze Znojma v 01:15 hod.
2. den: čtvrtek: Příjezd do místa pobytu v ranních hodinách, uložení zavazadel, převléknutí, odjezd k lanovkám, lyžování do cca 16.30, po lyžování odjezd do místa pobytu, ubytování, večeře, nocleh.
3. den: pátek: Snídaně v 8.00, po snídani odjezd k lanovkám, od 9.00 lyžování do cca 16.30, v 17.00 odjezd do místa ubytování, večeře, nocleh.
4. den: sobota: Snídaně v 8.00, po snídani odjezd k lanovkám, od 9.00 lyžování do cca 16.30, v 17.00 odjezd do místa ubytování, večeře, nocleh.
5. den: neděle: Snídaně, odubytování, přejezd k lanovkám, celodenní lyžování, cca v 16.hod. ukončení a odjezd zpět domů, přejezd přes Rakousko, příjezdy v nočních hodinách, Brno cca 24.hod., Olomouc cca 01.hod., Ostrava cca 02-03.hod.